Bloganbefalinger: Garderobeplanlægning

Jeg elsker blogs, der fokuserer på planlægning af garderoben, sortering, systematisering, shoppingstrategier og afgrænsning af stil. Hvilket egentlig er lidt mærkeligt, da jeg aldrig selv planlægger min garderobe, og faktisk heller ikke har lyst til det. Men jeg bliver altid meget fascineret af andres projekter, og nyder at følge med i dem. Måske fordi jeg selv elsker at planlægge og systematisere – bare ikke når det kommer til min garderobe. Jeg er helt klart impulsshopper og har det rigtig godt med det. Jeg har sjældent tøjkrise og bryder mig ikke om at skulle låse mig fast på et enkelt stilkoncept, så jeg føler ingen grund til at ændre mine vaner. Anyways, her kommer lige et par anbefalinger af blogs, der fokuserer på garderobeplanlægning, hvis der skulle være andre (skabs)garderobeplanlæggere derude 🙂

Into mind

Bloggeren bag Into Mind, tyske Anuschka Rees, har så meget styr på det dér med garderobeplanlægning og metoder til at finde frem til en personlig stil, at jeg slet ikke forstår det. Hun spytter diagrammer, trin-for-trin-løsninger og tips ud, og hun bliver ved med at have gode tricks i ærmet. Man bliver virkelig taget i hånden. Og så er det hele opsat i et superlækkert design.

 

Recessionista

På bloggen Den Lille Recessionista kan man følge med i danske Trine Lykkes eget projekt om at få en mindre og mere brugbar garderobe. Hun er god til at sætte tingene i system, finde ud af, hvor meget hun bruger og hvad hun mangler, og til at planlægge sine næste køb. Og det er en sand fornøjelse at følge med i.

Fleurette

Dead Fleurette kan man finde inspiration til at få en lækker basisgarderobe. Den norske blogger har en fin franskinspireret stil, og viser, hvordan hun organiserer og planlægger sin garderobe og fremtidige køb. Selvom bloggen ikke længere er aktiv, er der stadig masser af inspirerende indlæg at dykke ned i.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Reklamer
%d bloggers like this: